0478 39 04 05 contact@ikkiesbewust.be
Selecteer een pagina

RODAL nv

Is jouw Belgisch familiebedrijf sinds 1957
We produceren zelf onze tegels.
Hierdoor staan we dichtbij onze klanten

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR RODAL?

Kwaliteit

 

Kwaliteit

Onze tegels worden geproduceerd met een coating. Hierdoor behouden ze hun kwaliteit. Een groot voordeel hierbij is dat dit het onderhoud enorm makkelijk maakt.

Op uw maat

 

MAATWERK

Voor maatwerk dient u bij ons te zijn. Trappen, afgewerkte boorden, tegels op maat worden in ons eigen atelier gemaakt. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen helpen met uw ontwerp.

VOORRAAD

 

VOORRAAD

Omdat we een eigen productie hebben, hebben we steeds een grote voorraad. Door onze stock kunnen onze uitleveringen dan ook snel en stipt gebeuren. 

BELGISCH

 

BELGISCH

Op en top Belgisch!!! Niet alleen worden ze hier ter plaatse gemaakt, …

BETROUWBAAR

 

BETROUWBAAR

We staan garant voor kwaliteitsvolle tegels, stipte leveringen en direct contact. Onze medewerkers spreken daarenboven verschillende talen wat ervoor zorgt dat de communicatie vlot verloopt.

BUDGETVRIENDELIJK

BUDGETVRIENDELIJK

We hebben tegels in alle maten en gewichten. Maar ook in verschillende prijsklassen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk doel, voor elke omgeving een tegel te kiezen valt. 

VERDELERS

 

VERDELERS

We werken samen met verdelers over heel België. Door dit uitgebreide netwerk van professionelen hebben we direct contact met de klant en houden we feeling met de markt.

U KAN BIJ ONS TERECHT

Groot formaat siertegels, imitatie houttegel, gestraald en behandeld, bloembakken, brievenbussen, muurdeksels, boordstenen, sierklinkers, silex
Kiezen voor een RODAL-terrastegel, is kiezen voor de meest complete tegel. Tegelijk decoratief, stevig, kleurvast, uiteraard vorstvrij en uitermate onderhoudsvriendelijk.

Een RODAL-tegel heeft een totale dikte van ± 4 cm en bestaat uit een onderlaag van beton met daarop een sierlaag die wordt gevormd door marmergranulaten dewelke door hun hardheid en zuiverheid zorgen voor een kleurvaste tegel. De onderhoudsvriendelijkheid wordt verkregen door een dubbele laag coating (synthetisch hars) waardoor vetten, mos of ander vuil zich niet kunnen hechten.

Terrastegels

w

Sfeerverlichting

Andere

RODAL is een op en top Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1957 en produceert voornamelijk terrastegels. Onze jarenlange ervaring en zin voor vernieuwing maakt ons bedrijf tot een begrip in de tuin- en terraswereld met talloze tevreden klanten in binnen- en buitenland.

HEBT U EEN VRAAG?

Rodal nv
Meiselaan 96
1880 Nieuwenrode

T: 015 71 00 36
F: 015 71 00 37
info@rodal.be

Ready. Steady. Grow! Consulting

15 + 12 =

Privacybeleid